home

A REM Csoport elsősorban ingatlanfejlesztésre, és -üzemeltetésre, valamint ingatlanokkal kapcsolatos strukturált tanácsadásra szakosodott vállalat együttes.

Tevékenységünket 1994-ben a Raiffeisen Bankcsoport keretein belül indítottuk el, majd 2001-től már önálló részvénytársaságként folytattuk.

Büszkék vagyunk arra, hogy a 2008-ban végrehajtott sikeres menedzsment-kivásárlást követően a tartósnak bizonyuló globális ingatlanpiaci visszaesés ellenére meg tudtuk őrizni stabilitásunkat, önállóságunkat és magasan képzett munkatársainkkal továbbra is magas minőségben kiszolgáljuk ügyfeleinket.

24 éve az ingatlanpiacon

A REM Csoport elsősorban ingatlanfejlesztésre, és -üzemeltetésre, valamint ingatlanokkal kapcsolatos strukturált tanácsadásra szakosodott vállalat együttes.

Tevékenységünket 1994-ben a Raiffeisen Bankcsoport keretein belül indítottuk el, majd 2001-től már önálló bankcsoporti részvénytársaságként folytattuk.

Büszkék vagyunk arra, hogy a 2008-ban végrehajtott sikeres menedzsment-kivásárlást követően a tartósnak bizonyuló globális ingatlanpiaci visszaesés ellenére megőriztükis meg tudtuk őrizni stabilitásunkat, önállóságunkat és magasan képzett munkatársainkkal továbbra is magas minőségben kiszolgáljuk ügyfeleinket.

REM Group

Rólunk

A REM Csoport egy ingatlan befektető, ingatlan fejlesztő és üzemeltető vállalatcsoport, amely az ingatlannal kapcsolatos tevékenységek teljes spektrumában jelen van, a befektetés, felvásárlás, fejlesztés, építés éppúgy megtalálható a tevékenységek között, mint az ingatlankezelés és az épületüzemeltetés. REM Csoport intelligens, testre szabott ingatlan megoldásokat kínál ügyfeleinek.

A REM Csoport széles körű tapasztalatokkal rendelkezik mind a kereskedelmi létesítmények és irodaházak, mind a lakóépületek illetve raktárak fejlesztésében és üzemeltetésében. A cégcsoport 24 éves működése során Magyarországon 25 jelentős projektet fejlesztett, 235.000 m2 területet hozott létre. A fejlesztett projektek összértéke 325 millió euro.

A REM Csoport 1994-ben, a Raiffeisen Bankcsoport keretei között jött létre, mint a bank magyarországi ingatlandivíziója. 2008-ban a bank igazgatósága lehetővé tette a cég cégvezetés általi kivásárlását, ezáltal a REM Csoport önálló vállalattá vált. 2008 és 2012 között a REM Csoport tovább fejlődött és kezelte a magyarországi Raiffeisen Bank ingatlanportfolióját.

2012. óta a REM Csoport az üzemeltetési alap tevékenység mellett ingatlan fedezettel biztosított, nem teljesítő hitelekbe fektetett. Rengeteg munkával a REM Csoport sikeresen átstrukturálta ezeket a hiteleket és az ingatlanokat értékesítette.

Az elmúlt két évtizedben REM Csoport vezetése bizonyította, hogy képes alkalmazkodni a folyton változó ingatlanpiaci és üzleti környezethez. A REM Csoport ernyője alá tartozó cégek a REMINT Zrt. és a REM Property Services Kft.

Filozófiánk

A REM Csoport filozófiája egyszerű: az ügyfélről szól, az ügyfél igényeinek kiszolgálását tűzte ki célul. A cég azonosítja és optimalizálja az ügyféligényeket, kiválasztja a legmegfelelőbb megoldásokat és egységes intelligens ingatlan megoldást ad a maximális ügyfélelégedettség elérése érdekében. Ezzel a filozófiával a REM Csoport hosszú távú bizalmi együttműködéseket tudott kialakítani, pozitív üzleti eredményeket elérve ügyfelei számára.

Csapat

A REM Csoport vezetése egy olyan team kezében van, akik veteránoknak számítanak az ingatlanszakmában, több mint húsz év tapasztalattal rendelkeznek az ingatlaniparban. Tapasztaltak az ingatlanpiaci szektor minden területén, az ingatlanbefektetésben éppúgy, mint a fejlesztésben és az üzemeltetésben.

A cég legfontosabb erőssége az itt dolgozók ingatlanpiaci tudása, tapasztalata és az eddig elért eredményei. Több mint 24 év alatt a cég egy olyan szakembergárdát gyűjtött maga köré, amelynek tagjai sikerorientáltak és jól kiegészítik egymás ingatlanpiaci és üzleti készségeit. A hangsúly a tudáson, a tapasztalaton, a csapatmunkán és az együttműködésen van, ezért tudott a cég egy magas minőségű ingatlanportfoliót létrehozni, amelyet sikeresen fejleszt és üzemeltet. Mindemellett a csapat sikeresen értékesített számos ingatlant, mindet nyereséggel.

A vezetők olyan ingatlanpiaci szakemberek, akik stratégiai koncepciójuk kialakítása során sok éves tapasztalatukat hasznosították azért, hogy értéket teremtsenek.

A cég munkatársai olyan elkötelezett, lojális és energikus kollégák, akik a megoldandó feladatra összpontosítanak. Az állandó csapat a folyamatos közös munka során nagy tapasztalatra és tudásra tett szert, ami a cég sikeréhez nélkülözhetetlen.

Szolgáltatások

A REM Csoport négy alap szolgáltatást nyújt ügyfelei számára: befektetési szolgáltatásokat, ingatlanfejlesztést, ingatlanüzemeltetést és project menedzsment szolgáltatásokat. A cég egyik legfőbb erőssége az, ahogyan ezt a négy szolgáltatást zökkenőmentesen integrálja annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb legyen a hozzáadott érték és az ügyfélelégedettség. A REM Csoport büszke arra, hogy értéket teremt, méghozzá tiszta és átlátható módon, az ügyfelek érdekeinek maximális figyelembe vételével.

Kattintson a lenti ikonokra a szolgáltatások leírásához.

Ingatlanfejlesztés

A REM Csoport nagy tapasztalattal rendelkezik az ingatlanfejlesztés valamennyi területének integrált menedzselésében: a terület kiválasztásától, az övezeti besoroláson, a tervezésen, az engedélyeztetési eljáráson, a tendereztetésen keresztül, az építés és a műszaki ellenőrzés szakszerű menedzseléséig. A REM Csoport a stratégiai tervezést és a folyamatok hatékony integrálását tekinti a legfontosabb hozzáadott értékének az ingatlanfejlesztés menedzselése során. Emellett a REM Csoportnak széleskörű tapasztalata van az ingatlankiadásban és minőségi szolgáltatást nyújt ügyfeleinek az ingatlanok üzemeltetésében, amellyel biztosítja a bérlők elégedettségét, ezáltal a bérlők megtartását. A vezetőség a múltban számos alkalommal talált magas minőségű ingatlanokat bérlői részére.

Ingatlanüzemeltetés

A REM Csoport célja, hogy egy olyan ingatlanüzemeltetési stratégiát alkalmazzon, amely biztosítja a működési hatékonyságot, a biztos éves bevételeket és az ingatlan értéknövekedését. Ez a stratégia az ügyfél elégedettséget helyezi a középpontba, a további célok között szerepel a bérleti díjakból származó bevételek növelése, a működési költségek és a működtetéssel kapcsolatos kockázatok csökkentése, és a kiadások ellenőrzése. Cégünk folyamatosan felügyeli és szorosan nyomon követi a harmadik fél szolgáltatók teljesítményét és az üzemeltetési feladatok ellátására rendszeresen tendereket ír ki annak érdekében, hogy optimalizálja a szolgáltatások díjait.

A REM Csoport olyan ingatlan üzemeltetési szolgáltatást nyújt, mely a bérlői elégedettség maximalizálásán keresztül biztosítja a befektetők érdekeinek védelmét.

Befektetés

A REM Csoportnak nagy tapasztalata van az ingatlan befektetések területén. A REM Csoport megvalósított és felépített számos jövedelmet termelő ingatlant és megvásárolt működő ingatlanokat is. Ez alatt az idő alatt, ezeket a beruházásokat hatékonyan menedzselte, a tulajdonosok számára piac feletti térülést biztosítva. A REM Csoport büszke arra, hogy minden ingatlan esetében kialakította és működtette a leghatékonyabb pénzügyi és projekt vállalati rendszert a cég alapítástól a projekt befejezéséig és értékesítéséig.

Projekt Menedzsment Szolgáltatások

A REM Csoport széles körű tapasztalatokkal rendelkezik a projekt menedzsment területén, számos megrendelői igényre szabott ingatlant fejlesztett nemzetközi ügyfelek részére mindig határidőre és a tervezett költségvetésen belül maradva. A csapat egyébként is erős projekt menedzsmentbeli tudása a sok évnyi építésvezetési tevékenység során csak finomodott. A fejlesztési projektek sikerét a menedzsment széles körű fejlesztési tapasztalata mellett, a projektben résztvevő alvállalkozók gondos és körültekintő kiválasztása garantálta.

A folyamat egészen az alapoktól indul, amikor a cégünk a leendő használóval kiválasztja a megfelelő területet. Ezt követően cégünk minőségi projekt menedzsment szolgáltatások nyújtásával biztosítja, hogy a fejlesztés a tervek szerint, a költségvetés és a határidők betartásával haladjon. Igény esetén az ügyfél a REM Csoporttal üzemeltetési szerződést is köthet.

REFERENCIÁK

A REM Csoport vezetése számos üzleti közegben és változó gazdasági körülmények között építette fel portfolióját és menedzseli azt. A cég hosszú ideje folyamatosan sikeresen teljesít, magas színvonalú, kiváló munkát végez ügyfelei elégedettségét szem előtt tartva. A csapat magas színvonalú ingatlanokat fejlesztett megrendelői részére és kiemelkedően magas hozamokat ért el befektetői számára.

A menedzsment 25 projektet valósított meg az irodaépület, kereskedelmi épület és logisztikai szektorban; a projektek piaci értéke meghaladja a 325 millió eurót. Lent bemutatunk néhányat a projektek közül. Kérjük, kattintson a képre az ingatlannal kapcsolatos további információért.

Arena Corner Irodaház, Budapest, VIII. kerület

összes referencia

British American Tobacco Logisztikai Központ, Pécs

összes referencia

Ford CEE Regionális Központ, Szentendre

összes referencia

Arena Corner irodaház, Budapest, VIII. kerület

Budapest dinamikusan fejlődő városrészében, az ott elhelyezkedő irodaházak körében addig ismeretlen különleges építészeti megoldásokkal 29.000 m2 iroda és közel 4.000 m2-nyi földszinti szolgáltató funkciójú terület épült meg.

Építés éve: 2007

Kihívás, érdekesség:

A projekt kiemelkedő épülete lett egy új budapesti irodapiaci alrégiónak. Az irodaház évek óta több nemzetközi nagyvállalat szolgáltatási központjának (ún. shared service center) ad minőségi otthont kiváló tömegközlekedési kapcsolatokkal.

British American Tobacco Logisztikai Központ, Pécs

A közel bruttó 8.000 m2 alapterületű BAT logisztikai központ a Pécsi Ipari Park területén fekvő, mintegy 2,3 hektáros telken a REM Csoport irányításával készült el.

Építés éve: 2004

Kihívás, érdekesség:

Ún. testre szabott, azaz a bérlői igényeknek megfelelő ingatlanfejlesztés. Igazi sikertörténet: az előzetes bérlői igény felmerülését követően kevesebb, mint egy éven belül kulcsrakészen már átadásra is került a létesítmény a bérlő, BAT számára.

Ford CEE Regionális Központ, Szentendre

A Ford 32 országot összefogó regionális központját kiszolgáló épületegyüttes több, mint 4 hektáron valósult meg.

A reprezentatív épületkomplexum összterülete közel 8.000 m2, amelyet több száz gépkocsinak helyet adó parkoló terület egészít ki.

Építés éve: 2008

Kihívás, érdekesség:

Testre szabott ingatlanfejlesztés a bérlő Ford nemzetközi sztenderdjei szerint került megtervezésre és megépítésre.

MOMentum Irodaház, Budapest, XII. kerület

összes referencia

Premier Outlet, Biatorbágy, Budapest vonzáskörzetében

összes referencia

Lakópark, Somlói utca, Budapest XI. kerület

összes referencia

MOMentum Irodaház, Budapest, XII. kerület

Bel-Buda frekventált üzleti negyedében, a MOM Park közvetlen szomszédságában épült "A" kategóriás irodaház, kiváló tömegközlekedéssel, kellemes zöld környezetben. Az épület földszint +6 szinttel, közel 10.000 m2 bérterületet és a hozzá tartozó 3 szintes mélygarázsban 130 parkolóhelyet kínál.

Építés éve: 2010

Kihívás, érdekesség:

A REM Csoport speciális szabályozási kérdéseket kellett, hogy menedzseljen. A megvalósításkor különösen nagy hangsúlyt kapott a korszerű és energiatakarékos műszaki megoldások széleskörű alkalmazása. Az irodaterek, köszönhetően a speciális hűtő-fűtő álmennyezetnek, huzatmentességnek, automata árnyékolókkal ellátott homlokzatnak, minden igényt kielégítő, világos és barátságos munkahelyeket teremtenek a leendő bérlők számára.

Premier Outlet, Biatorbágy, Budapest vonzáskörzetében

110 üzletből álló egyedi kiskereskedelmi központ, Magyarország piacvezető kereskedelmi outlet központja. Budapest városközpontjától autóval mindössze 20 percre helyezkedik el, közel bruttó 30.000 m2-en, 2.000 parkolóhellyel.

Építés éve: 2004-2007, három ütemben.

Kihívás, érdekesség:

A Magyarországon elsőként megvalósult kereskedelmi outlet fejlesztést a REM Csoport – különleges kiskereskedelmi- és pénzügyi szaktudással rendelkező brit szakmai befektető bevonásával – hozta létre.

Lakópark, Somlói utca, Budapest XI. kerület

Budapest egyik legelegánsabb környékén, a Gellérthegyen, az utolsó 1 hektáros egybefüggő, déli fekvésű, panorámás, ősfás telken került megvalósításra a 3 épületetből álló, egyenként 3-3 szintes, Somlói úti lakópark.

Építés éve: 2005

Kihívás, érdekesség:

A közel 50 lakásból álló felsőkategóriás lakópark lakásaiban Magyarországon ritkán használt, környezettudatos építészeti megoldások kerültek beépítésre.

Arena Corner Irodaház, Budapest, VIII. kerület

Budapest dinamikusan fejlődő városrészében, az ott elhelyezkedő irodaházak körében addig ismeretlen különleges építészeti megoldásokkal 29.000 m2 iroda és közel 4.000 m2-nyi földszinti szolgáltató funkciójú terület épület meg.

Építés éve: 2007

Kihívás, érdekesség:

A projekt kiemelkedő épülete lett egy új budapesti irodapiaci alrégiónak. Az irodaház évek óta több nemzetközi nagyvállalat szolgáltatási központjának (ún. shared service center) ad minőségi otthont kiváló tömegközlekedési kapcsolatokkal.

British American Tobacco Logisztikai Központ, Pécs

A közel bruttó 8.000 m2 alapterületű BAT logisztikai központ a Pécsi Ipari Park területén fekvő, mintegy 2,3 hektáros telken a REM Csoport irányításával készült el.

Építés éve: 2004

Kihívás, érdekesség:

Ún. testre szabott, azaz a bérlői igényeknek megfelelő ingatlanfejlesztés. Igazi sikertörténet: az előzetes bérlői igény felmerülését követően kevesebb, mint egy éven belül kulcsrakészen már átadásra is került a létesítmény a bérlő, BAT számára

Ford CEE Regionális Központ, Szentendre

A Ford 32 országot összefogó regionális központját kiszolgáló épületegyüttes több, mint 4 hektáron valósult meg.

A reprezentatív épületkomplexum összterülete közel 8.000 m2, amelyet több száz gépkocsinak helyet adó parkoló terület egészít ki.

Építés éve: 2008

Kihívás, érdekesség:

Testre szabott ingatlanfejlesztés a bérlő Ford nemzetközi sztenderdjei szerint került megtervezésre és megépítésre.

MOMentum Irodaház, Budapest, XII. kerület

Bel-Buda frekventált üzleti negyedében, a MOM Park közvetlen szomszédságában épült "A" kategóriás irodaház, kiváló tömegközlekedéssel, kellemes zöld környezetben. Az épület földszint +6 szinttel mindösszesen több, mint 9.000 m2 bérterületet és a hozzá tartozó 3 szintes mélygarázsban 130 parkolóhelyet kínál.

Építés éve: 2010

Kihívás, érdekesség:

A REM Csoport speciális szabályozási kérdéseket kellett, hogy menedzseljen. A megvalósításkor különösen nagy hangsúlyt kapott a korszerű és energiatakarékos műszaki megoldások széleskörű alkalmazása. Az irodaterek, köszönhetően a speciális hűtő-fűtő álmennyezetnek, huzatmentességnek, automata árnyékolókkal ellátott homlokzatnak, minden igényt kielégítő, világos és barátságos munkahelyeket teremtenek a leendő bérlők számára.

Premier Outlet, Biatorbágy, Budapest vonzáskörzetében

110 üzletből álló egyedi kiskereskedelmi központ, Magyarország piacvezető kereskedelmi outlet központja. Budapest városközpontjától autóval mindössze 20 percre helyezkedik el, közel bruttó 30.000 m2-en, 2.000 parkolóhellyel.

Építés éve: 2004-2007, három ütemben.

Kihívás, érdekesség:

A Magyarországon elsőként megvalósult kereskedelmi outlet fejlesztést a REM Csoport – különleges kiskereskedelmi- és pénzügyi szaktudással rendelkező brit szakmai befektető bevonásával – hozta létre.

.

Lakópark, Somlói utca, Budapest XI. kerület

Budapest egyik legelegánsabb környékén, a Gellérthegyen, az utolsó 1 hektáros egybefüggő, déli fekvésű, panorámás, ősfás telken került megvalósításra a 3 épületetből álló, egyenként 3-3 szintes, Somlói úti lakópark

Építés éve: 2005

Kihívás, érdekesség:

A közel 50 lakásból álló felsőkategóriás lakópark lakásaiban Magyarországon ritkán használt, környezettudatos építészeti megoldások kerültek beépítésre.

kapcsolat

Cím: 1124 Budapest, Csörsz utca 49-51.

Központi telefonszám: +36 20 287 8780

E-mail: info@rem.co.hu

kapcsolat

Cím: 1124 Budapest, Csörsz u. 49-51.
Központi telefonszám: +36 20 287 8780
E-mail: info@rem.co.hu